Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  13.02.2014  00:20

Divendres es fa una nova reunió per a coordinar l'oposició a la planta de la Pobla del Duc

Serà al Centre Social de la Pobla del Duc

Men?ame
 

L'oposició veïnal a la planta de tractament de residus animals que es proposa construir a la Pobla del Duc es tronarà a trobar aquest divendres, 14 de febrer, una reunió a la Pobla del Duc per a continuar el procés de constitució d'una assemblea de veïns dels pobles que coordine les accions legals i mesures de pressió popular contra la instal·lació de la planta. La convocatòria és a les 19.30 al Centre Social.

La cita és un dels acords presos en la reunió del 24 de gener passat a Otos, a què hi van assistir més de cent persones en resposta a la convocatòria que des de les xarxes socials s'havia fet. S'hi van aplegar assistents que provenien de deu pobles diferents de la comarca, entre els quals hi havia els batles d'Otos, Emili Mira, i de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, els quals han informat de la situació actual del projecte.

Entre les intervencions dels assistents es va proposar la constitució d'una assemblea de veïns de la comarca que coordinara les accions legals i mesures de pressió popular contra la instal·lació de la planta.

Notícies relacionades

Men?ame