Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  19.12.2013  08:31

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa

La boira de Ponent salta a la xarxa

Bloc, facebook, twitter i QR per difondre la boira com a patrimoni natural

Men?ame
 

Cansats de que es consideri la boira com a mal temps, un matrimoni del Palau d'Anglesola, Irene Barón i Joan Yeguas, ha optat per buscar la cara positiva d'aquest fenomen meteorològic típic de Ponent i difondre'l a la xarxa com La Boira de Ponent (bloc, facebook i twitter).

Irene Barón ha explicat a VilaWeb Mollerussa que la idea va sorgir aquests dies de boira intensa i seguida (avui fa dues setmanes de boira al Pla d'Urgell, amb un únic dia on s'ha vist el sol) i de temps de considerar la boira de la plana com un patrimoni natural positiu i no com un fenomen meteorològic advers.

Fet i dit, el dimarts, dia 10, van obrir una pàgina a facebook, La Boira de Ponent. En un dia van rebre un miler de M'agrada i en una setmana ja n'hi ha més de 3.200. L'acceptació de la iniciativa els ha portat a obrir també un bloc amb el mateix nom, www.laboiradeponent.cat, un compte de twitter i ha generar un codi QR. Tot plegat per animar a tothom a compartir imatges i sensacions relacionades amb la boira no només des de Ponent, si no d'arreu del món.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d'Anglesola.