Inauguren un nou agrupament escolta i guia a Vic, l’AEiG Collformic

  • L’entitat funciona des de fa unes setmanes amb infants i joves de 6 a 18 anys

VilaWeb
Redacció
11.12.2013 - 15:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dissabte14 de desembre s’inaugura oficialment l’Agrupament Escolta i Guia Collformic. L’acte serà a les 7 de la tarda al Centre Cívic del Montseny (Avda. Montseny, 16). L’agrupament, que forma part de la Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, neix de la voluntat de crear espais de lleure i trobada per infants i joves al barri del Remei i a la ciutat, espais que havien existit fa temps al barri però que mancaven actualment.

Amb el Collformic ja són tres els agrupaments escoltes que actualment hi ha a la ciutat (els altres són l’AEiG Tsunami i l’AEiG Guillem de Montrodon). L’AEiG Collformic s’ha creat després d’un procés de col·laboració i treball en xarxa entre veïns, joves voluntaris/es, entitats del barri i el suport de l’Escola La Sínia, l’Associació de Veïns del Remei, el Pla de Desenvolupament Comunitari del Remei, el Pla de Barris, l’Ajuntament de Vic i la Demarcació de l’Alt Ter.

Ja fa uns mesos que els caps, monitors voluntaris, s’han organitzat i estan realitzant activitats amb infants i joves, com els Jocs al Carrer que es van fer durant els mesos d’octubre i novembre a diferents espais del barri i també donant suport a les activitats infantils i juvenils dins la Festa Major del barri i la Castanyada.

Actualment estan funcionant tots els grups de 6 a 18 anys i encara estan obertes les inscripcions. Es troben cada dissabte a la tarda de 17h a 19h al Centre Cívic del Montseny. Durant l’acte, els caps de l’agrupament explicaran l’origen i la creació de l’agrupament. També hi intervindran representants de la Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, de l’Ajuntament de Vic i dels veïns del barri.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any