Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.12.2013  06:00

El 'Banksy sobiranista' aterra a l'Espai Vizcarra de Mollet

La sala vallesana inaugura una exposició amb l'obra artística del grafiter Doctor Corb

Men?ame
 

L'11 de l'11 de 2011 va començar a gastar el primer esprai al carrer el Doctor Corb, un grafiter català diferent gràcies a una obra íntimament lligada a la lluita ideològica. Implicat en moviments sobiranistes i activistes, aquest artista --que manté oculta la identitat-- ha creat en tres anys tot un món basat en el compromís i en una idea: 'L'art és una manera d'arribar a ésser lliure. I si aprenem a ésser lliures, potser serem capaços de canviar el món.' Una part de la seva obra s'exposa, del 12 de desembre al 20 de gener, a l'Espai d'Art Judith Vizcarra de Mollet del Vallès.

La primera exposició de la #corbrevolution, el moviment basat en la lluita per l'excel·lència, el compromís, els valors i la llibertat impulsat pel Doctor Corb, es va inaugurar dijous en aquest espai amb la intervenció del regidor d'Ara Mollet-ERC Oriol López i de l'artista i galerista Judith Vizcarra.