Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.10.2013  23:00

Gent del Desert homenatja el rossellonès Joan Pau Giné

Amb una versió de 'Les velles barques' que s'inclourà en un CD en record del cantant

Men?ame
 

En poques setmanes eixirà publicat un triple CD amb versions de cançons del cantant rossellonès Joan Pau Giné com a homenatge a l'artista nascut a Bages del Rosselló el 1947, i mort ara fa vint anys. Entre els músics que han posat veu a aquestes versions hi ha Titot & David Rossell, Meritxell Gené, VerdCel, Relk, Carles Belda, La Carrau, Andreu Valor, Jordi Montañez, El Diluvi, Paco Ibáñez o Marina Rossell.

La Vall d'Albaida hi té la seua aportació de la mà de Gent del Desert, amb una versió de la cançó 'Les velles barques', enregistrada durant els primers dies de setembre de 2013.

El CD triple està impulsat pel col·lectiu 'Joan Pau Giné' de músics de Catalunya Nord per la llengua, en col·laboració amb l’associació Adiu Ça Va d'amics i familiars del cantautor.

Fa poc s'ha reeditat el disc 'Diguis-me coses', amb 24 de les cançons més conegudes d'aquest desaparegut cantautor. El CD va acompanyat d'un llibre amb totes les lletres.

Ací podeu escoltar la cançó enregistrada per Gent del Desert: