Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  20.10.2013  06:00

Indignació i burla a la xarxa per les comissions 'Barretina' i 'Botifarra'

Les ha creades el govern espanyol contra el procés català, segons que explica Fernando Ónega a La Vanguardia

Men?ame
 

El govern espanyol sembla decidit a menystenir les aspiracions sobiranistes catalanes fins i tot en els petits detalls. Segons que explica el periodista Fernando Ónega en aquest article a la Vanguardia, l'estat ha creat dues comissions contra el procés sobiranista de Catalunya que anomena 'comissió Barretina' i 'comissió Botifarra'. Ónega critica d'entrada el nom de les comissions, tot i que confia que es tracti d'una nomenclatura estrictament col·loquial.

La primera de les comissions s'ocupa dels assumptes polítics del procés i, la segona, dels aspectes tècnics, amb la part econòmica com a tema central. Ónega afirma no tenir cap més informació respecte les activitats d'aquestes comissions ni qui en forma part.

Ónega considera que la part bona de tot plegat és que el govern espanyol es mou, però acaba dient, amb certa irona: 'la pregunta del milió és si arribaran a temps d'endolcir l'independentisme, de convèncer la majoria que dóna suport a la consulta i potser a la independència'.

La notícia ha generat tota mena d'activitat a les xarxes socials, entre la burla i la indignació. Heus-ne ací una mostra:

Men?ame