Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  28.09.2013  14:10

Vídeo: 'Sóc espanyola i votaré sí a la independència'

Súmate es presenta amb un vídeo de testimonis a favor de la independència

Men?ame
 

L'associació Súmate, formada per ciutadans de llengua i cultura castellana/espanyola que volen la independència de Catalunya, ha fet un vídeo de presentació amb testimonis que expliquen les seves raons per a l'estat propi. La plataforma, molt activa a les xarxes (Twitter i Facebook), es presentarà en públic dijous de la setmana vinent en un acte a l'Hospitalet de Llobregat.

L'acte es farà a les 19.30 en el Centre Cultural de Bellvitge i els responsables de la campanya criden a fer-ne difusió per a 'construir junts un nou país, un país millor'.

'Súmate està formada en gran mesura per catalans de llengua i cultura castellana/espanyola que, per raons familiars i/o d'origen, hem mantingut el patrimoni sense renunciar a ser i formar part activa de la comunitat nacional catalana', diuen en el seu manifest. 'Súmate pretén un debat obert, democràtic i participatiu que inclogui a catalans que sovint s'han vist exclosos o la seva opinió, segrestada per la desinformació, el desconeixement o els prejudicis.' 'Ara més que mai, la Catalunya social que volem i necessitem mereix decidir democràticament el seu futur i construir una Catalunya sobirana', conclou el manifest.