La premsa internacional interpreta la carta de Rajoy com un no

  • Recull de titulars de diaris del món sobre la resposta del president espanyol a Artur Mas sobre la possibilitat de fer una consulta

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.09.2013 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La carta de Mariano Rajoy en resposta a la que li havia enviat el president Artur Mas demanant de fer una consulta es limita a contestar amb evasives, proposant de dialogar dins el marc legal actual, però sense ni tan sols esmenta la proposta de Mas. La resposta s’interpreta com una negativa a la consulta, i així també ho ha interpretat la premsa internacional. Heus-ne ací un recull de titulars:  

The Washington Post: Spain’s PM rejects referendum sought by separatists in wealthy Catalan region (El president espanyol rebutja el referèndum sol·licitat pels separatistes de la rica regió catalana).

The New York Times: Spain Bars Catalan Independence Vote (Espanya veta que Catalunya voti sobre la independència).

Al-Jazeera: Spanish prime minister rejects bid for Catalonia’s independence (El president del govern espanyol rebutja l’intent d’independència de Catalunya).

PressTV: Spain rejects referendum request for Catalan independence (Espanya rebutja la petició de referèndum per a la independència catalana).

Reuters: Spain’s Rajoy offers Catalonia talks, but no independence vote (Rajoy ofereix diàleg a Catalunya, però no votar la independència).

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any