Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  15.09.2013  12:37

La premsa internacional interpreta la carta de Rajoy com un no

Recull de titulars de diaris del món sobre la resposta del president espanyol a Artur Mas sobre la possibilitat de fer una consulta

Men?ame
 

La carta de Mariano Rajoy en resposta a la que li havia enviat el president Artur Mas demanant de fer una consulta es limita a contestar amb evasives, proposant de dialogar dins el marc legal actual, però sense ni tan sols esmenta la proposta de Mas. La resposta s'interpreta com una negativa a la consulta, i així també ho ha interpretat la premsa internacional. Heus-ne ací un recull de titulars:  

The Washington Post: Spain’s PM rejects referendum sought by separatists in wealthy Catalan region (El president espanyol rebutja el referèndum sol·licitat pels separatistes de la rica regió catalana).

The New York Times: Spain Bars Catalan Independence Vote (Espanya veta que Catalunya voti sobre la independència).

Al-Jazeera: Spanish prime minister rejects bid for Catalonia's independence (El president del govern espanyol rebutja l'intent d'independència de Catalunya).

PressTV: Spain rejects referendum request for Catalan independence (Espanya rebutja la petició de referèndum per a la independència catalana).

Reuters: Spain's Rajoy offers Catalonia talks, but no independence vote (Rajoy ofereix diàleg a Catalunya, però no votar la independència).