Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.08.2013  06:00

Crida per a omplir el Pedraforca d'estelades, aquest diumenge

Men?ame
 

Coincidint amb l'assaig de la cadena humana d'Osona de diumenge, un dels de més envergadura abans de l'Onze de Setembre, l'ANC de Saldes, amb el suport d'entitats excursionistes, ha organitzat una altra acció igualment ambiciosa de suport a la Via Catalana: omplir d'estelades el Pedraforca.

L'ANC de Saldes ha citat tothom que hi vulgui participar a les 10.00 hores a dalt de l'enforcadura del massís, amb tantes estelades com sigui possible. Això sí, la pujada l'haurà de fer cadascú pel seu compte. Per aquest motiu, l'entitat facilita la informació sobre la ruta del Pedraforca i adverteix que l'ascensió té un nivell de dificultat de mitjà a alt.

Un cop a l'enforcadura, es desplegaran les estelades a l'hora acordada i l'alpinista manresà resident a Saldes, Jordi Camprubí, farà una intervenció. Tot seguit, es farà un assaig de la cadena humana, d'uns 175 metres de llargada.