Guardiola defensa el dret de decidir de Catalunya des de Munic

  • El Barça perd el primer partit de pre-temporada amb el Bayern (2-0)

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, va defensar ahir el dret de decidir de Catalunya tan bon punt es va acabar el partit contra el Barça. En la conferència de premsa posterior va dir: ‘La samarreta del Barça fa patxoca, molt maca, colors cridaners. I és la senyera. És la voluntat d’un poble: poder decidir. Demanem que decideixi el poble, el poble vol poder expressar-se, que el poble pugui decidir d’expressar-se d’aquesta manera. Un país necessita salut democràtica. Les lleis canvien lleis, les lleis les canvien les persones, ja es veurà.’

El Bayern s’imposa al Barça (2-0)

En el terreny estrictament esportiu, probablement mai un primer partit de pre-temporada del Barça no havia aixecat tanta expectació com el d’ahir. Tot i que l’equip blau-grana disposava sols de dotze jugadors del primer equip (entre els quals no hi havia ni Neymar ni Xavi ni Iniesta) i només feia deu dies que s’entrenava, el partit a l’Allianz Arena de Munic amb el Bayern ho tenia tot per a captar l’atenció mediàtica: des de la presència dels ex-barcelonistes Pep Guardiola i Thiago Alcántara a la banqueta i al centre del camp bavaresos fins a la substitució precipitada de Tito Vilanova al capdavant del Barça. Els alemanys es van imposar (2-0) amb gols de Lahm, a la primera part, i Mandzukic, a la segona.

Copa Uli Hoeness

El partit portava el nom de l’actual president del club bavarès, Uli Hoeness, en homenatge al seu seixantè aniversari. Hoeness, ex-jugador lligat al Bayern i ara directiu, va ésser l’únic supervivent de l’accident d’una avioneta el 1982.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any