Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  22.07.2013  12:15

Autor/s: Patri Sendra

Pau Alabajos, Senior, Arrap i Biano pel periodisme independent

Men?ame
 

La sala Matisse, situada a la zona Cedro de València rebrà el proper 25 de juliol una jornada pel periodisme independent. Debats, projeccions audiovisuals i música seran els protagonistes del dia des de les 19.00.

La jornada començarà a les 19:00 quan el fotògraf Germán Caballero mostrarà el seu documental centrat en les revoltes turques. La realitat de la llibertat de premsa a Turquia. De Turquia a Palestina, on mitjançant a projecció del documental 'Fos sobre el màrmara', de David Segarra, es matindrà una xerrada de la tasca dels reporters al territori palestí. La programació d'aquestes dues activitats serà totalment debades per a qui hi vulga assistir.

Finalment la nit anirà al compàs de la música creada a terra valenciana. Arrap, Senior i el Cor Brutal, Pau Alabajos i finalment Dj Biano posaran el punt final a la vetlada.

L'entrada al concert obrirà portes a les 22:30, amb un preu de 6 euros. Els diners aniran destinats a recaptar fons per als 140 Journos (Plataforma de periodisme ciutadà a Turquia) i a finançar un documetal a Nablus, Palestina.