Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  15.07.2013  06:00

Un miler d'activistes participen en la jornada de debat programàtic del Procés Constituent

El moviment impulsat per Arcadi Oliveras i Teresa Forcades va omplir ahir el col•legi la Salle Bonanova de Barcelona

Men?ame
 

Un miler d'activistes es van reunir ahir al col·legi la Salle Bonanova de Barcelona en una jornada de debat programàtic del Procés Constituent, la iniciativa impulsada per l'economista Arcadi Oliveres i la monja i metgessa Teresa Forcades. Els assistents provenien de la norantena d'assemblees que impulsen el moviment per tot Catalunya. S'hi van organitzar vint-i-cinc tallers per a cadascun dels deu eixos temàtics del manifest fundacional del Procés Constituent, amb l'objectiu de debatre i aprofundir les idees que s'hi expliciten.

La jornada es va organitzar mitjançant 250 diàlegs múltiples en 5 hores, entorn dels temes que havien proposat els assistents mateix partint dels deu punts del manifest.

D'ençà que Forcades i Oliveres van presentar el manifest fundacional, a principi d'abril, s'han recollit quaranta mil adhesions. Forcades va anunciar que l'objectiu era arribar a cent mil i que deixaven temps fins al setembre perquè el projecte pogués arrelar.

 

Més informació:

Entrevista amb Arcadi Oliveres: 'Si no sumem CUP, ICV i moviments socials haurem fracassat' (12.4.2013)

Forcades es dóna de temps fins l'Onze de Setembre perquè pugui arrelar el Procés Constituent (21.4.2013)

[VÍDEO] The Guardian dedica en portada un reportatge a Teresa Forcades, 'la monja roja i radical' (17.5.2013)