Els Ebri Knight comencen a rodar les cançons del nou disc

  • Avui presenten 'La palla va cara' al CAT de Gràcia

VilaWeb
Redacció
20.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ebri Knight arrenca avui la ronda de concerts del nou disc, ‘La palla va cara’ amb un concert al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, amb les Absentes de grup convidat. Fa un mes i escaig que el grup maresmenc va publicar aquest àlbum, que es pot sentir íntegrament i de franc a la web.

Els sons tradicionals i els missatges reivindicatius tornen a destacar-se en aquest segon disc, que han volgut titular ‘La palla va cara’ per evidenciar dos fets: ‘El primer, la forta presència de la influència tradicional que omple la música de la banda; i el segon, la importància del moment social i polític que es viu als carrers dels Països Catalans.’

Aquesta vegada s’han fet acompanyar d’uns quants músics, que hi han col·laborat un moment o altre. Per exemple, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries; Joan Vilamala, històric cantant dels Esquirols; Àlex Vendrell, abans veu dels Inadaptats i ara d’Eina; Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta; o l’instrumentista basc Xabi Arakama, que hi ha posat acordions. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any