Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.03.2013  06:00

Neix la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes, en favor de l'Institut Ramon Llull

Dóna suport a l'IRL després d'haver-ne sortit el govern balear

Men?ame
 

Manacor, Artà, Sant Llorenç des Cardassar, Esporles, Valldemossa, Sencelles, Capdepera, Santa Margalida, Son Servera, Algaida, Santa Maria del Camí, Puigpunyent, el Consell Insular de Formentera, Petra, ses Salines, Porreres i Alcúdia. Són els municipis que constitueixen des d'ahir una nova entitat que dóna suport a l'Institut Ramon Llull (IR), la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears.

L'associació vol mostrar el suport a la tasca de l'Institut Ramon Llull en la difusió de la cultura i la llengua, de la mateixa manera que al País Valencià ho fa la Xarxa de Municipis Valencians.

Ahir, durant una reunió a la seu de la Fundació Mossèn Alcover de Manacor, van ser escollits els integrants dels òrgans provisionals de govern. El batlle d'Artà, Jaume Alzamora, en serà el president; Sònia Cardona, consellera de Cultura del Consell de Formentera, la vice-presidenta; el batlle d'Algaida, Francesc Miralles, el secretari; i Gabriel Ferrà, batlle de Puigpunyent, el tresorer.