Notícies

Dimecres  13.03.2013  06:00

Ex-treballadors de Canal 9, expulsats del balcó de l'Ajuntament de València

Havien estat convidats per Compromís durant la mascletada

Men?ame
 

Els membres de la seguretat privada de la batllessa de València i agents de la policia local van expulsar ahir del balcó de l'ajuntament dos treballadors de Ràdio Televisió Valenciana afectats per l'ERO i un altre treballador de l'ens públic que havien estat convidats a la mascletada per la coalició Compromís. Un membre de seguretat va dir que, un cop acabada la mascletada, un dels treballadors havia tret una armilla roja per llançar-la a Barberà. Però el treballador, un ex-càmera de Canal 9, va explicar que l'agent la hi havia treta de la butxaca, que s'havia estripat.

Va explicar també que volia sortir al balcó per saludar els companys que cada dia que hi ha mascletada es concentren per expressar les seves reivindicacions. I es va queixar de la violència amb què el van expulsar. En aquest vídeo de l'emissió en directe de la mascletada, que va fer Las Provincias, es veu una ex-treballadora, Xelo Miralles, expulsada per uns membres de seguretat, i cridant: 'Així ens tracten els que ens han tirat al carrer i ens han furtat el lloc de treball.'

El portaveu de Compromís a l'ajuntament, Joan Ribó, va explicar que volien convidar les persones que tenien problemes o havien estat acomiadats.

 

Rafa Xambó: Els protegits del PP que se salven de l'ERO a RTVV (informe amb noms i cognoms de treballadors que s'han beneficiat de l'amiguisme del PP).