Manifest 8 de Març

VilaWeb
Més que Dones
08.03.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 8 de Març ens recorda totes les lluites que han encapçalat les dones al llarg de la història. Els moviments feministes s’han configurat com a organitzacions crítiques amb els sistemes vigents. Uns sistemes que han canviat amb el temps però que, sota unes formes o altres, han reduït la dona. I és aquest moment, 2013, necessari d’organitzacions crítiques que facen front a la crisi; a la crisi de consciències que s’està emportant per davant drets aconseguits al llarg de la història.

Som feministes i estem orgulloses de ser-ho. Malgrat tot, caminem i caminarem. La història ens avala. Al llarg dels anys hem aconseguit la majoria dels objectius que ens hem proposat, i tot açò gràcies a les persones que han defensat i treballat per l’equitat de gènere i ho segueixen fent. Ens agafem de la mà del feminisme per l’equitat de gènere des de les escoles, des dels carrers, al poble, a casa, a cada racó de la nostra quotidianitat.

ESTEM FARTES de tantes renúncies!! Aquesta frase resumeix tots els nostres pensaments i només ens queda una sortida: lluitar. Hem decidit d’unir-nos, associar-nos i fer veure que les nostres reivindicacions no són cap somni, són realitats. Ho volem, perquè és nostre.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any