Campuzano (CiU) creu que l’abdicació del rei espanyol comença a ser ‘més que una opció’

  • El diputat es va referir així a les últimes informacions sobre el cas Noos

VilaWeb
Redacció
19.02.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Carles Campuzano, diputat de CiU al congrés espanyol, va parlar ahir de la possibilitat que el rei Juan Carlos de Borbó abdiqui arran de les darreres informacions publicades sobre el cas Noos. Sobretot pels correus electrònics que semblen demostrar que estava al corrent dels negocis del seu gendre, Iñaki Urdangarin. ‘Vista l’evolució del cas, l’abdicació del rei comença a ser quelcom més que una opció’, va dir el diputat per Twitter.

El cas Noos s’ha complicat aquest cap de setmana passat amb la nova declaració de Diego Torres, soci d’Iñaki Urdangarin a l’institut Noos. Per primera vegada, la casa reial espanyola apareix al mig de l’escàndol de corrupció i comença a fer-se evident allò que en els cercles polítics es comentava en veu baixa: que no era un negoci del gendre del rei, sinó una activitat estructural, una més, de l’ala econòmica de la monarquia.

Curiosament, si la investigació entra per aquest terreny el cas es podria aturar definitivament, perquè Juan Carlos no pot ser investigat ni jutjat ni tan sols cridat a declarar per res, tampoc per corrupció ni delictes econòmics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any