Ernest Maragall assenyala la data de ‘la fi del PSC’

  • Diu que va ser quan el parlament va aprovar la proposta d'estatut i l'executiva socialista ho va rebre com un desastre

VilaWeb
Redacció
27.01.2013 - 16:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-conseller i ex-dirigent del PSC, Ernest Maragall, ha assenyalat avui amb un piulet a Twitter quina va ser per ell la data que va significar el punt d’inflexió negatiu dels socialistes de Catalunya. Segons Maragall, l’inici de la fi del PSC va ser el dia que el Parlament de Catalunya va aprovar la proposta d’estatut d’autonòmia i l’executiva va rebre la notícia com un desastre. Maragall escriu en el piulet la data ’30/5/05′, però l’aprovació solemne al parlament de l’estatut va ser el 30 de setembre de 2005. En un nou piulet, Maragall ha esmenat l’error de la data i ha afegit que aquell dia l’aparell del partit ‘només pensa com l’esmenarà i el rebaixarà’.

Maragall ha fet aquest piulet en resposta a l’editor Ernest Folch, que en un piulet anterior assenyalava la data del 7 de setembre del 2006, quan Pasqual Maragall, aleshores president, va convocar eleccions avançades i l’aparell del partit el va marginar per col·locar José Montilla de candidat.

 

Més informació: Ramoncín votaria que sí per la sobirania de Catalunya

Anàlisi: Les tres rutes cap a la independència de Catalunya

Opinió de Salvador Garcia-Ruiz: La mentida més repetida de la democràcia (?) espanyola

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any