Compromís informa a Bocairent sobre el Consorci de Residus

  • He editat un díptic explicatiu sobre l'increment de costos que pot significar

VilaWeb
Redacció
04.12.2012 - 17:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Representants comarcals de Compromís participaran divendres 7 de desembre en una xarrada informativa a Bocairent per explicar el funcionament del Consorci de Residus i la repercussió que tindrà per a la ciutadania en el cost del tractament i la recollida del fem.

A l’acte hi assistiran el secretari comarcal, Vicent X. Vila; Fran Quesada, regidor de medi ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent i conseller a la Mancomunitat; Julià Engo, portaveu de Compromis a la Mancomunitat; Jesús Pla, batle d’Agullent; Emili Mira, batle d’Otos, i membres de la permanent comarcal, entre els quals Francesc Satorres i Manel Delgado, regidors de Bocairent.

Segons ha explicat el secretari comarcal de la formació ‘volem explicar que la tasca d’este nou consorci serà la mateixa que la que ja estem fent a través de la Mancmunitat, però amb un cost mediambiental i econòmic que es triplicarà’.

La xarrada es farà a la Casa de la Joventut, a les vuit de la vesprada.

La campanya informativa es va iniciar la setmana passada, amb un acte a Ontinyent, on es va presentar un díptic explicatiu (pdf) editat per Compromís.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any