Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  26.11.2012  01:07

Blocaires i estudiants de Cetrencada comparteixen la redacció de VilaWeb durant la nit electoral

El tuitòmetre i el mapa electoral del sobiranisme, iniciatives de periodisme de dades de VilaWeb Labs

Men?ame
 

VilaWeb Labs ha ofert un mapa dels resultats poble per poble bo i indicant la suma dels vots sobiranistes i dels unionistes. Cal destacar que únicament al Tarragonès, al Baix Llobregat litoral i a la Vall d'Aran guanyen els unionistes (mapa, actualitzat a partir del 30% del vot escrutat oficialment).

Han col·laborat amb VilaWeb durant el vespre electoral alguns blocaires, membres de +VilaWeb, que han volgut seguir la jornada en directe i que han redactat apunts com aquests:

· Curiositat crítica: Sense comptar escons

· Els dies i les dones: La nit de les nits

· Jordi Mayoral: Resultats gairebé definitius (98,08%): el balanç

· Andreu Camps: El nou mapa

· Agenda de la Terra: L'unionisme ha reaccionat

Edició especial de Cetrencada

Un grup de tretze estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra i dos professors seus també han participat en el vespre electoral des del Canal Cetrencada.

Els estudiants s'han repartit entre les seus dels partits polítics i la redacció de VilaWeb, han actualitzat el canal Cetrencada, que es publica a VilaWeb des de fa mesos, i han fet una gran labor de xarxes socials, que ha esdevingut tema dominant a Barcelona.