Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.10.2012  06:00

Estrenes: Tim Burton torna a la cartellera amb 'Frankenweenie'

Cop d'ull a les estrenes de cinema de la setmana

Men?ame
 

Tim Burton reinterpreta un curt-metratge dirigit per ell mateix el 1984 a 'Frankenweenie', una pertorbadora comèdia d'animació, protagonitzada per Winona Ryder i Martin Short. És una de les estrenes destacades d'aquesta setmana.

>Cosmopolis. Director: David Cronenberg. Intèrprets: Juliette Binoche, Sarah Gadon, Emily Hampshire; Robert Pattinson, Paul Giamatti, Kevin Durand. Gènere: Drama. Esbós: En aquest film, basat en la novel·la de Don DeLillo, es descabdellen les peripècies d'un assessor financer de Manhattan que perd la fortuna. Vídeo.

>Frankenweenie. Director: Tim Burton. Intèrprets: Winona Ryder, Catherine O'Hara, Conchata Ferrell; Martin Short, Martin Landau, Charlie Tahan. Gènere: Comèdia, animació. Esbós: Basada en el curt-metratge dirigit per Tim Burton mateix el 1984. Vídeo.

>Kongen av Bastøy ('La Isla de los Olvidados'). Director: Marius Holst. Intèrprets: Stellan Skarsgård, Benjamin Helstad, Kristoffer Joner. Gènere: Drama. Esbós: Film basat en un episodi real i ambientat al principi del segle XX a l'illa de Bastøy, al fiord d'Oslo. Segueix un grup de joves en un reformatori, on viuen en condicions despòtiques. Vídeo.

>The Impossible ('Lo Imposible'). Director: Juan Antonio Bayona. Intèrprets: Naomi Watts, Geraldine Chaplin, Marta Etura; Ewan McGregor, Tom Holland, Dominic Power. Gènere: Drama. Esbós: El 26 de desembre de 2004 un tsunami devastador va tocar les costes del sud-est asiàtic. El film és la història d'una de les moltes famílies afectades. Vídeo.