Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  30.06.2012  06:00

Ceret homenatja Antoni Tàpies

Avui s'inaugura l'exposició 'Antoni Tàpies. Imatge, cos, pathos'

Men?ame
 

Fins el 14 d'octubre el Museu d'Art Modern de Ceret homenatge la figura d'Antoni Tàpies mort recentment, amb l'exposició 'Antoni Tàpies. Imatge, cos, pathos'. Tàpies va estar molt lligat al naixement d'aquest museu i a la seva primera directora, Josefina Matamoros, que va deixar el càrrec el novembre passat i que l'ha substituïda Nathalie Gallissot.

La mostra presenta quaranta-tres pintures i escultures fetes entre el 1945 i el 2008. Aquestes obres s'articulen al voltant de la temàtica del cos i de la matèria, dos elements importants per copsar la trajectòria de l'artista. Es dóna el cas que la Fundació Tàpies de Barcelona també acaba d'inaugurar una bellíssima exposició sobre el cos, amb obres dels darrers anys de Tàpies, 'Cap braços cames cos'.

'Antoni Tàpies. Imatge, cos, pathos' és una mostra que ve del Museu d'Art Contemporani de Siegen (Alemanya) i del Museu d'Art de Reykjavik (Islàndia).