LaMalla.cat tancarà dilluns

  • La capçalera de la Diputació de Barcelona era a la xarxa des del 1999

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.06.2012 - 13:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

LaMalla.cat, el diari digital impulsat per la Diputació de Barcelona des del 1999, tancarà definitivament dilluns la pàgina. Els treballadors del portal ja han rebut la comunicació que no se’ls renova el contracte.

LaMalla.cat va aparèixer com un intent de fer un mitjà de comunicació a internet de titularitat pública, especialment centrat en la informació local. El diari va tenir un cert ressò públic que no es va correspondre mai, amb tot, amb les xifres d’audiència, que sempre han estat baixes. Segons les dades de l’OJD corresponents al mes de maig, LaMalla.cat tenia 86.440 usuaris únics.

El mitjà havia estat font d’unes quantes polèmiques perquè alguns dels partits polítics presents a la diputació havien qüestionat si era lògic mantenir un mitjà de comunicació pagat amb fons públics i que tenia una audiència limitada.

A partir de dilluns, la XAL (Xarxa Audiovisual Local) i el Consorci de Comunicació Local, que gestiona COMRàdio, posaran en marxa un portal, XarxaNoticies.cat, que difondrà les notícies i informacions que gestionen i que serveixen especialment als mitjans locals del Principat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any