Notícies

Dimarts  05.06.2012  19:12

Eurovegas a Marina d'Or: 'No, gràcies'

L'empresa nord-americana només contempla les opcions de Barcelona i Madrid

Men?ame
 

Las Vegas Sands Corporation, l'empresa que gestiona el projecte d'Eurovegas, ha refusat l'oferiment que Marina d'Or havia fet per acollir el macrocomplex de lleure, joc i convencions. Fonts de l'empresa nord-americana han agraït la proposta del gran espai d'Orpesa, però al mateix temps han assegurat que sols contemplen les opcions Barcelona i Madrid, segons que recull Europa Press.

Malgrat valorar l'oferiment, Las Vegas Sands descarta estudiar altres opcions perquè en aquest moment les negociacions amb Barcelona i Madrid 'són gairebé a la recta final'.

La notícia arriba després que el president de Marina d'Or, Jesús Ger, anunciés que el seu grup havia mantingut contactes amb els impulsors del projecte Eurovegas perquè s'instal·lés al complex residencial d'Orpesa (Plana Alta).

La candidatura comptava amb el suport del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i de Carlos Fabra, en nom de la Cambra de Comerç de Castelló. Ambdós van defensar ahir l'establiment del macrocomplex a la província de Castelló, pel qual el magnat nord-americà Sheldon Adelson ha promès una inversió de 26.000 milions d'euros.


Informació relacionada:

Enric Nomdedéu: Volíem ser Silicon Valley i ara ens volen convertir en Las Vegas

Xavier Montanyà: 'Amb vostès... el gran Sheeeeldon Aaaaadelson!'

Compromís s'oposa a la instal·lació d'Eurovegas a les comarques de Castelló

SOS Delta es reactiva contra la instal·lació de l'Eurovegas al Baix Llobregat

Saviano avisa que l'Eurovegas faria de Catalunya 'el centre de reciclatge mafiós d'Occident'

Qui és Sheldon Adelson, l'amo d'Eurovegas?