Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  29.05.2012  06:00

L'ex-vice-president Rambla, al jutjat pel finançament irregular del PP

Ha de respondre de l'acusació de delicte electoral i de prevaricació quan era al Consell

Men?ame
 

Vicente Rambla, ex-vice-president del govern valencià de Francisco Camps, declara avui al matí al Tribunal Superior de Justícia de València (TSJV) per presumpte finançament irregular del PP valencià i per prevaricació de la Generalitat en els contractes amb Orange Market, la filial valenciana de la trama corruptiva Gürtel.

L'interrogatori concernirà les tres peces de la causa: presumpte delicte electoral en els comicis a les Corts Valencianes del 2007; presumpta falsedat documental en les eleccions espanyoles del 2008; presumpta prevaricació de la Generalitat en la contractació d'Orange Market, l'empresa de Francisco Correa i Álvaro Pérez.

Demà l'ex-consellera de Turisme Angélica Such declararà sobre els contractes pels quals el govern valencià va adjudicar a Orange Market l'organització de l'expositor del Consell a la fira Fitur entre el 2005 i el 2009. Després passarà pel TSJV l'ex-administrador general del PP durant les eleccions espanyoles del 2008, Cristóbal Páez.

Fins ara tots els ex-dirigents del PP que han declarat com a encausats s'han negat a respondre les preguntes de l'acusació popular, exercida pel PSPV-PSOE.

Divendres, després de declarar, Ricardo Costa, ex-secretari general del PP valencià, va dir que amb la seva declaració havia contribuït a 'demostrar la innocència del PP'.