Més escridassades a José Ramón Bauzá

  • Els manifestants van cridar ahir al vespre a Pollença i a Santa Margalida contra les retallades i en favor de la llengua

VilaWeb
Redacció
23.05.2012 - 14:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, continua rebent escridassades a cada visita que fa a les poblacions de totes les Illes. Ahir al vespre el van escridassar a Santa Margalida i a Pollença, on desenes de manifestants van protestar contra la presència del president, per la política d’agressió al català i de retallades que porta a terme.

A Pollença hi hagué moments de força tensió. Un gran desplegament d’agents de la guàrdia civil va impedir que els manifestants s’acostessin al cotxe de Bauzá, que assistia a la reunió del comitè local del PP. Però a la sortida una vintena de manifestants van passar el cordó policíac, es van asseure al carrer i van impedir una estona que el cotxe del president pogués anar-se’n, segons el Diari de Balears. Alguns manifestants vas picar als vidres del cotxe, però els agents els van acabar fent fora.

A Santa Margalida no hi va haver tanta tensió, però el desplegament de policia era enorme; la guàrdia civil fins i tot havia evacuat la plaça de la Vila, que és on el PP té la seu. Així i tot, uns dos-cents manifestants van cridar contra le retallades i en favor de la llengua.

A la Pobla, a Inca i a Manacor, Bauzá també ha estat rebut amb protestes aquests últims dies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any