Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  15.05.2012  12:00

Jaume Vallcorba i Albert Codinas parlen a Vic de l'espoli econòmic de Catalunya

Divendres a les 9 del vespre al Cafè de l'Orfeó

Men?ame
 

El Fòrum de Debats organitza per a aquest divendres, 18 de maig, una tertúlia amb el títol de "L'espoli econòmic de Catalunya" que serà introduïda per Jaume Vallcorba i Albert Codinas, president i vicepresident de la Fundació Catalunya Estat. La tertúlia tindrà lloc al Cafè de l'Orfeó, de Vic, i començarà a les 9 del vespre. Tothom qui vulgui podrà sopar en el transcurs de la tertúlia.

La Fundació Catalunya Estat, des que es va constituir fa més d'un any, ha estat realitzant una intensa tasca pedagògica per tal que els ciutadans de Catalunya prenguin consciència de com repercuteix en les seves vides el fet que bona part dels impostos que tributen no reverteixin en el territori que habiten, així com de la sagnia que representa per a l'economia catalana aquest espoli fiscal d'un 8-10 % de la riquesa que genera. La tertúlia serà introduïda per Jaume Vallcorba i Albert Codinas, president i vicepresident de la Fundació Catalunya Estat i, com sempre, és oberta a totes les persones interessades en la qüestió.