Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  04.05.2012  11:24

WhatsApp convida els internautes a traduir col·laborativament l'aplicació

Des d'una pàgina especial els internautes poden ajudar a traduir col·laborativament la coneguda aplicació de missatgeria instantània

Men?ame
 

WhatsApp, l'aplicació de missatgeria instantània de referència als telèfons intel·ligents, és instal·lada al mòbil de milers de catalanoparlants, però el català no és en totes les versions de mòbil una de les llengües en què es pot descarregar. Així com per a la versió en català d'Android i Blackberry la traducció és quasi completa, la versió per a iPhone va més endarrerida: ha superat tot just el 25%. Això pot canviar amb aquesta pàgina, on qualsevol internauta pot contribuir a traduir-ne la interfície de manera fàcil i oberta.

Per col·laborar en la traducció, sols cal entrar a la pàgina especial de traduccions per mitjà d'un compte de Facebook o Twitter.

Amb WhatsApp, fundada per un ex-treballador de Yahoo!, els usuaris poden enviar missatges instantanis per telèfon via internet, intercanviar missatges en grup i compartir fitxers amb imatges i so.