Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  01.04.2012  21:27

El vice-president de la CCMA vol espanyolitzar el mapa del temps de TV3

Armand Querol, del PP, qüestiona documentals com 'Adéu, Espanya?'

Men?ame
 

El vice-president del consell de govern de la CCMA, Armand Querol, del PP, vol que el mapa del temps de TV3 dibuixi 'de nord a sud, i d'est a oest, la totalitat d'Espanya.' En una entrevista al diari La Razón, Querol defensa que es modifiqui el llibre d'estil de TV3 per canviar la terminologia d'estat espanyol per Espanya i, tot i reconèixer que el CAC considera TVC com la televisió més plural, ha posat en dubte la idoneïtat d'encarregar i d'emetre documentals com 'Monarquia o República' i 'Adéu, Espanya?'

'Hauríem de mirar-ho molt perquè hi ha moments que val més la pena arxivar aquests documentals. Crec que de vegades és millor no encarregar-los, i si s'han encarregat, analitzar-los i veure si és millor  desar-los al calaix', diu Querol.

I sobre el mapa que es mostra a l'informació de l'oratge, ha afegit: 'Crec que cal posar sobre la taula aquest tema i no crec que hi hagi massa problemes.  Que hi hagi una dedicació  més especial al que és  Catalunya, d'acord,  però sense oblidar la resta d'Espanya.  Jo el defensaré perquè no hi ha un lloc on digui el contrari. No hi ha un llibre d'estil que digui que cal parlar dels Països Catalans i crec que cal donar una informació més àmplia perquè si agafo el cotxe i vaig a Toledo voldria  que el senyor Tomàs Molina em digués que a Toledo plourà'.

La designació d'Armand Querol com a vice-president del consell de govern de la CCMA és fruit de l'acord entre CiU i el PP a l'ens, en què la federació compta amb tres membres, el PSC amb dos i el PP amb un.