Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  26.03.2012  06:00

Jaume Bonet resisteix i espera la incorporació de Tomeu Amengual a la vaga de fam

Els Jubilats per Mallorca decidiran com continuar la lluita avui al vespre

Men?ame
 

Ja fa vint-i-set dies que en Jaume Bonet sosté la vaga de fam. La seva situació és delicada, però resisteix i no abandona la lluita pel català. La multitudinària manifestació d'ahir va ser, així mateix, un homenatge al seu exemple de lluita.

La direcció dels Jubilats per Mallorca es reunirà avui al vespre per decidir la manera de continuar la campanya de protesta per les imposicions del govern de José Ramón Bauzá contra el català.

Tomeu Amengual s'afegirà a la vaga de fam d'en Jaume Bonet entre avui i demà. N'Amengual és un altre jubilat que no vol estar-se sense fer res contemplant com reculen els drets legals del català a les Illes.

Aquest cap de setmana Bonet va rebre la visita de dos personatges il·lustres de la cultura catalana. La cantant Maria del Mar Bonet i l'escriptor Biel Mesquida varen parlar una breu estona amb ell a Ca n'Alcover des d'on fa la vaga de fam. Na Maria del Mar Bonet va respondre les preguntes dels periodistes de la Veu de Mallorca en aquesta entrevista.