Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  11.03.2012  06:00

La CUP debat el seu futur

Avui celebra a Reus la primera Assemblea Nacional després dels resultats municipals de l'any passat

Men?ame
 

La Candidatura d'Unitat Popular es reuneix avui en Assemblea Nacional, la primera després dels resultats electorals del maig passat, on va duplicar la seva representació als ajuntaments, obtenint més d'un centenar de regidors i quatre batllies. Per això l'assemblea d'avui ha de servir per analitzar i debatre sobre aquest nou escenari.

Reunida al Teatre Bartrina de Reus, la militància de la CUP debat i vota la ponència titulada 'Un pas endavant'. Segons que explica en un comunicat, avui no decidirà si concorre o no a les eleccions al Parlament, però la ponència fixarà les condicions que s'haurien de donar per participar en eleccions supramunicipals i els mecanismes a través dels quals s'hauria de decidir.

A més de reforçar les assemblees territorials, la ponència preveu la creació de comissions de treball per elaborar 'un discurs nacional en pro de la construcció de la unitat popular'. La CUP també es proposa de crear una taula formada per les organitzacions de l'esquerra independentista i de començar a dibuixar un projecte d'Assemblea de Regidors dels Països Catalans.

Un altre dels reptes que encara l'organització és el d'establir-se a tot el país, i per això vol obrir debats amb els moviments socials del territori.