Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.03.2012  13:05

Autor/s: Víctor Cervantes, Alberto Fernández i Xavi Fernández

Emprendre en el sector digital

Cada cop són més els que decideixen guanyar-se la vida pel seu compte. Internet es presenta com una bona alternativa per aconseguir-ho

Men?ame
 

En temps de crisi, les ofertes de feina són cada cop més escasses. Però hi ha gent que no s’arronsa davant d’aquesta situació, gent que no s’ha quedat a casa esperant que arribi una oferta de treball i s’han creat ells mateixos la seva pròpia ocupació. Són joves que lluiten per emprendre un nou projecte, per convertir una idea que els passa pel cap en una forma de crear la seva empresa.

Però no són idees qualsevol. Seguint l’exemple de grans empreses que triomfen avui en dia (Google, Twitter, Facebook), a prop de casa nostra també hi ha projectes que tenen a veure amb eines digitals i estratègies a la xarxa.

Tres exemples diferents de projectes en graus de desenvolupament i especialització diferent: des d’un projecte consolidat que dóna feina a més de 20 persones fins a un noi que porta uns mesos en un estudi, passant per una parella de creadors de videojocs.

Són tres empreses emprenedores molt dispars, amb objectius molt diferents però amb trets en comú: l’esforç, la il·lusió pel seu projecte i la passió per la seva feina. Aquests són els seus consells.