El PP també guanya la rifa de Nadal

  • Alfonso Rus guanya 625.000 euros amb cinc dècims del segon premi · A Enrique Crespo, encausat per corrupció, encara li'n toquen més · Carlos Fabra torna a treure

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.12.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La rifa de Nadal va repartir ahir diners per tot l’estat espanyol. La grossa va anar a Grañén (Osca), però el segon, el 53.404, va caure a Manises, venut en bona part pel PP local. És per això que una bona colla de dirigents del partit van guanyar ahir centenars de milers d’euros. Per exemple, el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, en va treure 625.000.

Rus havia comprat cinc dècims i cada dècim té un premi de 125.000 euros. Els números, els hi va vendre el batlle de Manises i vice-president de la Diputació, Enrique Crespo, encausat per frau en el cas Emarsa.

Crespo va dir que havia comprat més dècims que no pas Rus, però no va dir quants, però sí que el PP de Manises havia venut 796 dècims del segon número, repartit entre l’equip de govern de la Diputació de València i de l’ajuntament. Rus va dir que destinaria els diners del premi a pagar deutes.

A Carlos Fabra torna a treure premi

També li va tornar a tocar premi al president del PP en Castelló, Carlos Fabra, que tenia dècims del número de la junta local del Partit Popular de Vall d’Alba, el 20.568, les dos últimes xifres del qual coincidixen amb la Grossa. Fabra havia adquirit diversos dècims del número, que repartirà 120 euros per bitllet. En total, entre dècims i participacions, els premiats cobraran uns 100.000 euros.

Tot just ahir Carlos Fabra va dir que tan de bo el diputat de Compromís-Equo al congrés espanyol, Joan Baldoví (que havia dit que a Fabra sempre li tocava la loteria), fora ‘profeta’ i li tocara de nou la rifa.

El tercer premi i alguns cinquens deixen diners en uns quants municipis del país

El tercer premi, el 2.184, venut a Caldes de Montbui, a Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Valls, Manresa, Sort i Viella.

Els quarts premis, el 66.832 i el 12.249, tampoc no han deixat diners al país.

Els cinquens premis: El 3.643, venuts a uns quants municipis del país: Cambrils, Salou, Tona, Santa Perpètua, Vic, Ripoll, Reus, Maó, Sort, Sant Boi, Vic, Manises i Castelló de la Plana. El 33.003 ha estat venut a València. I el 8.128, venit a Manises, Tortosa i Utiel. El 92.202, que no ens ha deixat diners. El 22.148, venut íntegrament a València. El 62.718, venut a Barcelona. El 57.038, venut a Barcelona, Cornellà, Alacant i Besalú. i el 34.001, a Badalona, la Bisbal d’Empordà, Roses, Sant Feliu de Guíxols i la Pobla de Farnals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any