Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  25.03.2011  06:00

Autor/s: Montserrat Serra i Jordi Carreño

'Hem traslladat el clima de les novel·les de Lovecraft a l'Empordà'

Salvador Macip i Sebastià Roig publiquen 'Ullals' (la Galera), una obra basada en un fet real i amb elements d'ordre fantàstic

Men?ame
 

Salvador Massip és científic, escriptor i músic. Sebastià Roig és periodista i escriptor. Plegats, han escrit a quatre mans la novel·la 'Ullals' (la Galera, Premi Joaquim Ruyra 2010), un enjoli psicològic, basat en un cas real: el reformatori que uns suïssos havien muntat a l'Alt Empordà, on vexaven els internats. Els tenien tancats al pati en gàbies de senglars, per exemple. Però els autors van més enllà i hi han introduït un element fantàstic, de manera que els captius, que són els protagonistes, viuen la desesperació de dins i el perill de fora, del bosc, plasmat en uns éssers fabulosos.

L'entrevista a duo (vídeo), aporta dades interessants sobre com han escrit el llibre, els referents manllevats... També llegeixen un fragment del llibre per a la sèrie Escriptors.TV (vídeo).

Aquesta és la segona novel·la que Macip i Roig han escrit plegats. La primera, 'Mugrons de titani' (Bromera), va obtenir el premi de literatura eròtica la Vall d'Albaida 2005.