Aquesta vesprada tindrà lloc una nova concentració per la TV3, en aquest cas a Nules.

  • Més de mil universitaris van exigit dimarts a la UJI el retorn de les emissions de TV3

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.02.2011 - 15:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La concentració tindrà lloc a les 19:30, a la plaça Major, i la convocatòria s’ha estés per tota la comarca de la Plana Baixa, des de Vila-real a la Vall d’Uixó.

L’acte de dimarts a la Universitat Jaume I el convocaven Campus Jove, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i l’associació cultural Tirant lo Blanc, així com les seccions sindicals universitàries de la Intesindical Valenciana, UGT i CCOO, i va tenir lloc dimarts a les 12 del migdia, en l’Àgora de la Universitat.

A la concentració es van aplegar un miler llarg d’universitaris, amb senyeres i estelades, així com cartells i pancartes reivindicant la TV3. El presentador, Maties Segura, coordinador de normalització lingüística de la UJI, va llegir les adhesions sindicals a l’acte i va donar pas a les intervencions dels representans dels estudiants. L’acte el va tancar el rector, Vicent Climent, que va donar lectura a l’acord de la Junta de Govern exigint el retorn de les emissions, i va incidir en aspectes com el fet que “no és de rebut que, per un costa, el govern valencià vulga impulsar la col.laboració amb Catalunya pel tema del Corredor Mediterrani i, al mateix temps, pose tota mena d’impediments al contacte i la col.laboració audiovisuals”. I va recordar que tant la Xarxa Lluís Vices com la confederació d’universitats de l’estat, de les quals la UJI forma part, havien donat suport en el seu dia a la ILP Televisió sense fronteres.

L’acte va acabar emplaçant els assistents a ser presents dissabte a la manifestació per TV3 convocada a les 19 hores a la Farola. I, per altra banda, dir que demà dijous, a les 19 hores, hi ha convocada una altra concentració en favor de TV3, en aquest cas a la plaça Major de Nules.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any