Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  14.02.2011  06:00

La limitació dels 80km/h s'ha eliminat anit de l'autopista del Garraf i de l'autovia de Castelldefels

Des de les dues de la matinada, la velocitat màxima és de 120 km/h, però serà variable

Men?ame
 

La limitació dels 80 quilòmetres l'hora de l'autovia de Castelldefels i de l'autopista del Garraf ha deixat de ser efectiva anit. El Servei Català de Trànsit (SCT) féu saber ahir que es modificaria la velocitat màxima de la C-31 sud i de la C-32 sud, perquè les condicions meteorològiques ja no eren adverses. Com s'havia previst, el govern canvia ara les velocitats màximes de la C-31 sud i de la C-32 sud per adaptar-les als nous patrons de velocitat dels accessos de Barcelona, establerts pel Departament de Territori i Sostenibilitat (TES). A partir d'ara la velocitat màxima serà de 120 km/h a totes dues vies.

També l'autopista del Maresme

El Servei Català de Trànsit i la Direcció General de Carreteres canvien avui la senyalització de limitació de velocitat de l'autopista del Maresme, la C-31 nord, per tal d'adaptar-la també als nous patrons, aprovat pel Departament d'Interior. El canvi afectarà onze senyals fixos situats al tronc de l'autopista i a les entrades i sortides.