L’Arc Mediterrani desembarca a Brussel·les

  • L'Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga fa una jornada per a presentar al parlament europeu les conclusions del 'Llibre Blanc de les Infraestructures de l'Arc Mediterrani'

VilaWeb
Redacció
01.12.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Euroregió de l’Arc Mediterrani, impulsada per l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga (IIVEE), presenta avui al vespre, al parlament Europeu de Brussel·les, les conclusions d’uns quants anys de feina i d’estudi, reflectits en el ‘Llibre Blanc de les Infrastructures‘. En la presentació, hi prendrà part el president de l’entitat, Ferran Villalonga, els eurodiputats del nostre país, empresaris, experts en infrastructures i els ex-presidents de Catalunya i Andorra, Jordi Pujol i Òscar Ribas.

El ‘Llibre Blanc’ diagnostica les necessitats, principalment de transport, de l’Arc Mediterrani i proposa estratègies en infrastructures i serveis, models de finançament, de gestió i explotació.

L’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga, instituït a final del segle passat per a promoure l’espai econòmic i social de l’euroregió mediterrània, ha intervingut (document presentat, pdf) en la consulta oberta per la Comissió Europea per a revisar la Xarxa Transeuropea de Transport.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any