La Fundació puntCAT rep el premi d’Honor Lluís Carulla

  • Per la 'modernitat, contemporaneïtat i catalanitat' del projecte · També es van lliurar ahir els premis d'Acció Cívica

VilaWeb
Redacció
19.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Fundació Lluís Carulla va atorgar el premi d’Honor Lluís Carulla 2010 a la Fundació puntCAT, que promou el domini .cat a la xarxa, en una cerimònia feta al Saló de Cent de la casa de la ciutat. En el mateix acte es van lliurar els Premis d’Acció Cívica a sis persones del Principat, de les Illes, del País Valencià i de l’Alguer.

El director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte, va destacar en anunciar el premi la ‘modernitat, contamporaneïtat i catalanitat’ del projecte. Va afirmar que des de la fundació s’ha decidit atorgar el premi a la fundació promotora del domini .cat amb la ‘convicció que aquest és el missatge que el país necessita, un exercici d’ambició i de confiança al que ha de definir el present i el futur del país’.

Per la seva banda, el president de puntCAT, Salvador Alegret, va reconèixer que amb la concessió del premi s’han sentit ‘aclaparats’. Alegret va aprofitar per agrair l’activitat de tots els internautes catalans i va recordar que el projecte del registre del .cat es va engegar des de la societat civil.

En nom dels guardonats amb el Premi d’Acció Cívica va prendre la paraula Magdalena Gonzàlez i Crespi, impulsora de l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i del Cor Jove dels Països Catalans, que va intervenir en l’acte cantant dues peces populars i La Balanguera, l’himne de Mallorca, que va ser escoltat pel públic posat dempeus.

El jurat dels guardons ha estat format per Salvador Cardús, Muriel Casals, Àngel Castiñeira, Vicent Partal, Ramon Pla i Arxé, Maria Mercè Roca, Joaquim Triadú, Carme Valls i Vicenç Villatoro.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any