Un funeral públic acomiada les tres noies de Cassà de la Selva

VilaWeb
Redacció
06.08.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El funeral de les tres noies mortes en el naufragi a Mèxic, Neus Terradas, la seva germana Núria i Irene Carbó, se celebra aquest migdia al pavelló de Cassà de la Selva, un espai prou gran perquè tot el poble pugui assistir i donar suport a les famílies. I és que els fets han consternat el municipi gironí, que ha suspès totes les activitats públiques com a mostra de condol i ha decretat tres dies de dol.  

‘Les banderes onejant a mig pal i els crespons negres simbolitzen la consternació que sentim tots plegats, i que tota la població vol traslladar’, deia ahir el batlle de Cassà, Carles Casanova.

Mentrestant, les autoritats continuen cercant Francesc Espasa, el quart desaparegut arran del naufragi i de qui encara no se’n té cap rastre. Tots quatre, juntament amb Bernat Palau i Aina Frau, anaven amb barca dimecres de la setmana passada pel riu Gallinas, a San Luis de Potosí (Mèxic) per veure les cascades de Tamul. Quan eren a punt d’arribar a l’altra banda del riu, l’embarcació va començar a giravoltar i van caure a l’aigua. Tan solament Bernat Palau i Aina Frau van poder sortir nedant. Els dos sueprvivents van arribar al nostre país dilluns al vespre.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any