• Ha guanyat 0-2 al camp de la Real Unión · L'any que ve hi haurà set equips del país a Primera

19.06.2010 - 19:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Hèrcules ja és oficialment equip de Primera Divisió, després d’haver guanyat 0-2 al camp de la Real Unión d’Irun amb gols de Portillo i Descarga, aquest en pròpia porta. Més d’un miler d’afeccionats han acompanyat l’equip a Irun i en aquests moment celebren la fita a Irun. També s’espera que aquesta nit hi hagi grans celebracions pels carrers d’Alacant. Amb l’ascens de l’Hèrcules, que se suma al del Llevant, que també ha guanyat al camp del Betis, a la lliga 2010-2011 hi haurà set equips del país a Primera: Barça, València, Mallorca, Vila-real, Espanyol, Llevant i Hèrcules.

El Girona, per la seva banda, ha aconseguit empatar el partit contra el Múrcia a Montilivi al minut 93 gràcies a un penal i ha salvat així, in extremis, la categoria. L’eufòria s’ha desencadenat al camp, car gràcies a aquest penal, que a més ha entrat a la porteria per un error del porter murcià, el Girona continuarà l’any que ve a la Segona Divisió A.