L’Aplec de la Sardana de la Bisbal homenatja a Joan Ferrerós Pibernat

  • Aquest 48è Aplec es va poder seguir per Internet

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.06.2010 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest diumenge la capital del Baix Empordà celebrava el 48è Aplec de la Sardana al passeig Marimon Asprer. La principal novetat d’enguany era que l’acte es podia escoltar en directe per Internet a través de totbisbal ràdio; fins i tot una persona el va seguir al matí des d’Alemanya. En el decurs del matí hi va haver concurs de colles improvisades, que van guanyar dues colles de la Catalunya Nord i una de la Bisbal. L’aplec d’enguany homenatjava a Joan Ferrerós Pibernat, mestre i col·laborador de fa anys de l’aplec.

Joan Ferrerós va ser mestre local i és autor dels cartells de l’aplec del 2009 i del 2010, a més d’uns imants commemoratius de les últimes tres edicions. Cada any col·labora fent el seu article al llibre. Des d’ahir disposa també d’una sardana en honor seu: Fidelitat sardanista, divuitena sardana composada per l’instrumentista de trompeta de la Principal de la Bisbal, Albert Font Turon. La comissió va lliurar una placa a l’homenatjat i un plat de ceràmica al compositor.

A més, el president de l’associació sardanista de les comarques gironines, Xavier Tresserras, va lliurar també el tercer premi del concurs de cartells del 2009 al seu autor i el tercer premi com a millor butlletí sardanista al llibret del 2009 a la comissió de l’Aplec.

Temes relacionats

totbisbal ràdio

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any