Manuel Tapial, Laura Arau i David Segarra són vius

  • El periodista valencià i els dos activistes catalans viatjaven en la flota de sis vaixells que ha estat atacada per l'exèrcit israelià · La Unió de Periodistes Valencians

VilaWeb
Redacció
31.05.2010 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A la flota humanitària cap a Gaza hi viatjaven dos catalans i un valencià, que són vius. Els activistes Manuel Tapial i Laura Arau són residents a Vic i membres de l’associació Cultura, Pau i Solidaritat. Segons que ha informat el cònsol espanyol, Tapial es troba bé. La informació és força confosa i el secretari d’estat per a la Unió Europea, Diego López Garrido, es mostra molt prudent a l’hora de donar informació. Així doncs, a hores d’ara no se sap exactament quin és l’estat en què es troben Arau i Segarra. L’únic que s’ha pogut confirmar és que els tres noms no apareixen en la llista de morts.

La Generalitat de Catalunya ha confirmat que el periodista valencià David Segarra, que cobria la flota per a Telesur, també és viu, tot i que no ha pogut afegir cap més informació. La Unió de Periodistes Valencians, per la seva banda, ha expressat a VilaWeb ‘molta preocupació’ per la manca de dades i d’informació sobre l’estat de salut de Segarra, associat a l’entitat. La Unió ha intentat posar-se en contacte amb diverses persones i autoritats per saber com es troba Segarra, sense aconseguir-ho.

Enllaços
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any