Pantalla gegant i restriccions de circulació dissabte a Perpinyà

  • Avui dijous el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, juntament amb el president del Consell General, Christian Bourquin i el president de la USAP presentaran les animacions previstes per dissabte, de cara a la final de París...>>
    Dj. 27 de maig del 2010 (matí)

VilaWeb
Redacció
27.05.2010 - 07:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Així, la circulació i l’aparcament dels cotxes al centre de Perpinyà seran modificats i seran objecte d’una reglamentació específica durant el cap de setmana a causa de les aglomeracions que es preveuen amb motiu de la final de la USAP contra Clermont que és jugarà a París. Entre les tres i les nou del matí (al moment de la sortida dels trens cap a París), els serveis de policia intervindran, si cal, per modificar el trànsit en les vies properes a l’estació; el mateix dispositiu es posarà en servei per a la tornada, diumenge entre les cinc i les deu del matí.

Com sempre, s’instal·larà a la Plaça de la Victòria una pantalla gegant, perquè els seguidors puguin seguir la retransmissió d’aquest partit.

Recordar també que el Casal Jaume Primer de Perpinyà, proposa seguir la retransmissió del partit en català. Abans hi haurà un pica-pica, al preu de 10 €uros. Avui s’acaba el termini per apuntar-vos.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any