L’Apple Store de Barcelona, a l’abril

  • La botiga oficial d'Apple obrirà a temps de vendre l'iPad · Encara no hi ha data de la de València

VilaWeb
Redacció
08.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer Apple Store del nostre país s’obrirà definitivament a Barcelona l’abril propvinent. Ja fa unes quantes setmanes que Apple cerca treballadors per a la botiga, que s’instal·larà al centre de la ciutat, prop de la plaça de Catalunya. A sobre, aquest cap de setmana l’anunci del dia que es posarà a la venda l’iPad ha donat una pista de la data d’obertura de la botiga.

Segons el comunicat oficial d’Apple, l’iPad es posarà a la venda als Estats Units el dia 3 d’abril i arribarà durant aquest mateix mes al nostre país, a Alemanya, Austràlia, el Canadà, Espanya, França, Itàlia, el Japó i Suïssa. La llista inclou els països amb botigues oficials d’Apple, llevat de la Xina. Això vol dir que, d’entrada, l’iPad solament es vendrà a les Apple Store; per tant, que les botigues previstes d’inaugurar al nostre país (Barcelona) i a Espanya (Madrid) obriran a temps de poder-lo vendre; és a dir, a l’abril.

València, a l’espera

La batllessa de València, Rita Barberà, va anunciar fa mesos que Apple obriria una botiga singular a València. Fins i tot va dir en quin edifici s’obriria. Però Apple no ha confirmat mai la notícia, encara que sí que sembla que considera aquesta possibilitat.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any