Nadal involucra Munar en pràctiques corruptes al Consell de Mallorca

  • L'ex-alt càrrec insular diu que la presidenta del Parlament li va donar 300.000 euros en efectiu per comprar la productora Vídeo U, investigada en el cas Maquillatge

VilaWeb
Redacció
26.02.2010 - 14:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-vicepresident del Consell de Mallorca, Miquel Nadal, d’Unió Mallorquina, ha declarat avui al jutge que instrueix el cas Maquillatge, de presumpta corrupció en aquesta institució, que la presidenta del Parlament, imputada en aquest mateix cas, li va donar 300.000 euros en efectiu per comprar la productora Vídeo U, a qui es va adjudicar Ràdio Televisió de Mallorca. Abans, tres responsables d’aquesta empresa havien acusat tant Nadal com Munar de voler comprar el favor dels periodistes de RTVM durant la campanya electoral del 2007.

Els tres ex-directius de Vídeo U Miquel Oliver, Luisa Almiñana i Ramon Rullan han dit que Munar i Nadal havien comès irregularitats durant la passada legislatura amb el pagament de subvencions a persones pròximes a Unió Mallorquina.

Aquesta setmana Miquel Nadal va anunciar que deixava la política, dimitint de l’únic càrrec que encara detenia, el de regidor a Palma. Va dir que ho feia per no perjudicar el partit i que, per tant, es retirava de la vida política, si bé es mantindria com a militant de base.

 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any