Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.02.2010  12:08

El poeta d'Oristà, Josep Riera, guanya el permi Oriol Rossell amb "Com aigua a tesa"

El guardó el convoca la colla dels Castellers de Vilafranca del Penedès

Men?ame
 

Riera ha estat guardonat en diverses ocasions en premis de poesia i ha editat, amb aquest que li editaran per haver guanyat el premi, deu llibres.

El passat dissabte 23 de gener es va fer l’entrega del Premi de Poesia Oriol Rossell a Vilafranca del Penedès. Aquest és un premi convocat per la Colla de Castellers de Vilafranca. En l’edició d’enguany, el guanyador va ser el poeta d’Oristà Josep Riera. El premi del concurs consistia en una dotació econòmica i la possibilitat d’editar un llibre a través de l’editorial Omicron, ubicada a Badalona, i que col·labora amb aquest concurs. El premi va ser una grata notícia pel poeta oristanenc ja que no s’ho esperava. L’editorial Omicron publicarà el llibre de Josep Riera, titulat “Com aigua a tesa”, aquest serà el desè llibre que li publiquen a Riera. Segons ha dit el mateix poeta, aquesta xifra li fa molta il·lusió, perquè el deu és un número especial. A més, aquest any, també celebra els seu vintè aniversari dins al món de la poesia i l’escriptura. Per Josep Riera és molt més important la publicació del llibre que el premi econòmic que li atorguen. Serà abans de Sant Jordi quan sortirà a la venda aquest nou recull de poesia de Josep Riera, “Com aigua a tesa”.