Jornada de portes obertes al Museu Cau Ferrat

  • Dissabte i diumenge es pot visitar l’antiga casa taller de Santiago Rusiñol, gratuïtament · La iniciativa es du a terme abans que tanqui durant gairebé 3 anys a causa per obres

VilaWeb
Redacció
09.01.2010 - 00:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Museu Cau Ferrat tancarà portes el proper 11 de gener per una llarga temporada. Durant més de dos anys i mig l’antiga casa taller de Santiago Rusiñol i autèntic temple de l’art total, no es podrà visitar a causa de les obres de rehabilitació i restauració dels edificis que acullen aquest museu, el Museu Maricel i la casa Rocamora. Abans, però d’aquest tancament temporal, els sitgetans podran entrar gratuïtament aquest cap de setmana per veure el llegat de Rusiñol, establert en aquest santuari del Modernisme.

El Cau Ferrat és el primer dels museus que es tanca per les obres, ja que abans d’iniciar-les, a principis d’estiu, cal desmuntar els rics arrambadors ceràmics que hi ha a la planta baixa. Les millors peces, però, es podran visitar a les exposicions que s’instal·laran al Saló Blau i sala Vaixells del Palau Maricel, a l’edifici Miramar i a altres espais del municipi.   

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any