Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  12.12.2009  17:55

La Sibil·la i la Dansa de la Mort reviuen a Ontinyent

Men?ame
 

L’església de Santa Maria d’Ontinyent serà una any més escenari de la representació del Cant de la Sibil·la, enguany també el dimarts 22 de desembre a les 20.30 h. La representació inclou la Dansa de la Mort, que també s’havia deixat de representar i que s’ha reinterpretat a partir d’una pintura mural existent encara a un convent de Morella; amb la seguretat que la melodia era interpretada de la mateixa manera a tot l’antic Regne de València.

Juntament amb el grup Menestrils i la Colla de Campaners d'Ontinyent, organitzadors de l’acte hi col·laboren l’Agrupació Musical d’Ontinyent ‘Nou Orfeó’,la Colla de xirimites i tabals ‘El Regall’, la Coral ‘Llorenç Barber’ d’Aielo de Malferit, el Grup de percussió i dolçaina ‘La Colla’, el Grup de Danses d’Ontinyent, i diversos músics de la Vall d’Albaida.
La direcció va a càrrec de Francesc Tortosa. Consol Rico i Cecília Blanquer representen la Sibil·la, i la presentació la farà Rafael Gandia.