NotÝcies

Dimecresá 09.12.2009á 16:52

Vicent Partal parla a Vic del ress˛ mediÓtic del 13 D

Dijous es fa la presentació pública del manifest de 34 personalitats osonenques

Men?ame
 

Aquest dimecres a 2/4 de 9 del vespre, el director de Vilaweb Vicent Partal farà una xerrada a la sala Mercè Torrents de la Universitat de Vic sobre el tema 'El ressò mediàtic del 13D'. L'acte ha estat organitzat per la comissió de Participació-Educació de Vic Decideix. D'altra banda, aquest dijous es farà al Casino de Vic la presentació pública del manifest de 34 personalitats osonenques que donen suport a la consulta.

L'acte consistirà en la projecció en vídeo de  la lectura del Manifest amb  les vostres declaracions del passat dia 2 .     En representació de la taula de personalitats, li hem demanat a Ricard Torrents de fer una petita conferència.     Llegirem un escrit que ens ha fet arribat Joan Triadú i aprofitarem l'oferiment de Celdoni Fonoll de llegir-nos cinc poemes  patriòtics.     Clourà l'acte, l'Alfons López Tena.       Comptarem  també  amb la col.laboració musical de Sebastià Bardolet, tenor , i la Coral Canigó.

L'acte consistirà en la projecció en vídeo de la lectura del Manifest i de declaracions dels signants. En representació de la taula de personalitats, l'exrector de la UVic Ricard Torrents farà un parlament. També es llegirà un escrit de Joan Triadú, Celdoni Fonoll recitarà cinc poemes patriòtics i hi haurà una col·laboració musical del tenor Sebastià Bardolet i de la Coral Canigó. Clourà l'acte l'Alfons López Tena.