Esquerra Osona presenta una ambiciosa campanya pel SÍ, a les consultes del 13D

  • Joan Puigcercós, Joan Ridao, Anna Simó, Marina Llansana, Joan Tardà, Oriol Junqueras i Josep M. Freixanet participaran a la campanya

VilaWeb
Redacció
26.11.2009 - 08:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Carles Sanuy, president d’Esquerra Osona, i Jordi Casals, secretari d’Imatge i Comunicació, han presentat aquest dimecres la campanya d’Esquerra per les consultes sobre la independència que es faran a Osona. Carles Sanuy ha manifestat que Esquerra “sempre ha estat a favor del dret a decidir i ara estarem a l’alçada perquè sigui un èxit”. Jordi Casals, per la seva banda, ha presentat el lema de campanya: Fem un pas endavant. Vota Sí. Per Casals, aquest lema mostra la idea d’Esquerra que amb les consultes del 13D “Catalunya fa un pas endavant cap al dret a decidir”; “estem fent un salt qualitatiu: passem de fer pedagogia a Espanya a fer pedagogia als mateixos catalans sobre el seu dret a decidir què volen ser”, hi ha afegit Casals.

A Osona, Esquerra portarà a la comarca a dirigents nacionals, com ara el president d’Esquerra, Joan Puigcercós, el secretari general, Joan Ridao, i diputats com Anna Simó, Marina Llansana i Joan Tardà, a més de l’eurodiputat Oriol Junqueras i el diputat osonenc Josep Maria Freixanet.

Es faran actes a Vic, Manlleu, Torelló, Tona i Taradell, a més de visites al Bisaura i al Lluçanès.

Per acabar, Jordi Casals ha animat a la resta de partits a també fer una campanya ambiciosa i crear una dinàmica que porti a una gran participació. Casals, ha acabat demanant als partits que s’han oposat a les consultes a Osona que “no facin boicot ni facin campanya a favor de l’abstenció, perquè seria boicotejar el dret democràtic a votar i decidir”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any